Žena je stena, a muškarac pena… Dobrodošli u KABARE

0
276
Vreme žena/ Photo: Promo
Oglasi

Predstava “Vreme žena”, rađena po tekstu Zorana Božovića je bračni kabare, večita tema odnosa muskaraca i žena …. njihovih prgavih misli i strelica koje smo svi barem nekada osetili u svom srcu , bez obzira koliko i dalje planetarno veliko i jako osećali ljubav prema svome partneru. Jedno uzbudljivo putovanje kroz svaki segment emocije koja se zove – ljubav.

Scenario za kabaretsku predstavu “Vreme Žena” nastao je na osnovu kratkih priča koje je autor Zoran Božović objavljivao u listovima “Politika”, “Novosti”, “Jež” i “Ilustrovana Politika”. Mnoge od njih su emitovane na programima radija i televizije, gde su ih govorili Petar Kralj, Svetlana Bojković, Božidar Stošić, Vesna Čipčić i Ljiljana Blagojević.

Vreme žena/ Photo: Promo
Vreme žena/ Photo: Promo

Ideja predstave “Vreme Žena” je da se muško – ženski odnosi prikažu kroz komične situacije i duhovite dijaloge i da se publici, bez uvijanja i bez cifranja, stavi do znanja da Srbijom danas vladaju – žene. Ko u to ne veruje, neka oslušne glas pesnika koji su nekada pevali o “ženi – peni” i “muškarcu – steni”, a sada pevaju o “ženi – steni” i “muškarcu – peni”.

Žene su se za vlast borile dugo i sigurno će je grčevito braniti, tako da muškarcima ne preostaje ništa drugo nego da prihvate preporuku koju će naći u završnom songu: “Vreme žena – istina je živa, ko to shvata, može da uživa”!

Vreme žena/ Photo: Promo
Vreme žena/ Photo: Promo

U ovoj sagi o romantičnoj, samoubilačkoj i ubitačnoj ljubavi igraju: ON – Miodrag Rakočević i ONA – Jelica Kovačević. Predstavu je režirao Ninoslav Šćepanović. Muziku je napisao Andrej Ilić, a saradnici na zvuku su Danijel Popović i Jovan Peurača.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime