Zemlja Gruva predstavlja novi singl “Plodni dani”

0
445
Oglasi
Zemlja gruva/ Photo: Promo
Zemlja gruva/ Photo: Promo

Beogradski bend Zemlja gruva predstavio je spot za pesmu “Plodni dani” sa aktuelnog albuma “Šta stvarno želiš”a.

– Oduvek me je fascinirala moć hormona i to koliko hormoni uređuju naše živote. Pesma”Plodni dani” se bavi ženskim hormonima i osećanjima kroz koja žena prolazi, od stvaranja želje za privlačenjem do nadmoćne pozicije ženke u plodnim danima – kaže Konstrakta, pevačica benda.

Pesmu potpisuju Konstrakta, Milovan Bošković i Vojin Ristivojević. a u spotu možemo da vidimo bend u njihovom kako kažu 2.0. izdanju, sa novim imidžom kojim ove godine obeležavaju 10 godina postojanja.

Zemlja gruva/ Photo: Promo
Zemlja gruva/ Photo: Promo

Glavni “junaci” spota su pet trudničkih stomaka. Pevačici Zemlje gruva, Zoe Kida, koja ovih dana treba da se porodi, pridružile su se još šetiri trudnice  – Iva, Aleksandra, Venecuelanka Marianne i glumica Miljana Gavrilović.

Zemlja gruva na ovom spotu prvi put sarađuje sa sa Stašom Tomićem, koji je poznat po video radovima za bendove Artan Lili, Repetitor, Kandžija i gole žene, Lollobridgida, Sopot…

Ovo je prvi video Zemlje gruva u kome se pojavljuju plesači. Koreograf je Nebojša Gromilić, koji u spotu učestvuje zajedno sa kolegama iz pozorišta na Terazijama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime