Zbog velikog interesovanja (ne)normalni, Zdenko Kolar i gudački orkestar i 15. juna u Jevremovcu

0
355
Oglasi
(ne)normalni/Photo: press promo
(ne)normalni/Photo: press promo

Zbog velikog interesovanja (ne)normalni, Zdenko Kolar i gudački orkestar 15. juna organizuju još jedan koncert u Botaničkoj bašti u Beogradu

Divno je što ćemo Vladine pesme u centru Beograda zajedno pevati dan duže – kazao je povodom novog koncerta Nenad Jelenković, frontmen (ne)normalnih.

Zdenko Kolar/ Photo: AleX
Zdenko Kolar/ Photo: AleX

Podsećamo da ovo neće biti klasični tribute koncerti. Biće posebni po mnogo čemu! Održače se u Divljanovom nekadašnjem komšiluku, koncert će uveličati Zdenko Kolar, basista Idola i čovek koji je od samog početka svirao sa Vladom Divljanom, ali i gudački okestar koji broji više od 20 umetnika, među kojima je i harfistkinja Marija Arsenijević.

Botanička bašta je savršen ambijent za posvetu velikom umetniku poput Vlade Divljana, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da u jednoj večeri primi sve one koji žele da čuju Divljanove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.

Ulaznice za koncert u čast Vlade Divljana 15. juna puštene su u prodaju po ceni od 1.200 dinara, a dostupne su putem Ticket Vision prodajne mreže i na new.tickets.rs.

Na veče koncerta, na ulazu u Jevremovac, koštaće 1.500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime