Završeno 11. izdanje festivala ljubavi… Vidimo se jesenas u Beogradu na 2. Lovefest Experienceu

0
212
Oglasi

Photo: Lovefest

Photo: Lovefest

Heineken Lovefesta koji je od 3. do 5. avgusta trajao u Vrnjačkoj Banji ove godine posetilo je više od 100.000 ljudi iz celog sveta, a Srbija je dobila  još jedan muzički događaj svetskih razmera.

U protekla tri dana festival su posetili mladi iz više od 36 zemalja, a na pet bina nastupalo je 200 izvođača.

Najveće iznenađenje Lovefesta bilo je predstavljanje nove bine 99 i specifičnog koncepta koji ljudima pruža potpuno novo festivalsko iskustvo.

Photo: Lovefest
Photo: Lovefest

Neke od najtraženijih svetskih zvezde među kojima su Maceo Plex, Luciano, Loco Dice, Matador, Carl Craig, Mall Grab… bili su očarani lokacijom, kao i činjenicom da tako malo mesto kao što je Vrnjačka Banja ima takav festival.

Zvezda poslednje festivalske noći bio je Maceo Plex, koji je publiku zagrejao za sada već tradicionalno zatvaranje zvaničnog programa uz Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića.

Maceo Plex na Lovefestu…

Na Smirnoff ICE Energy Stageu sve posetioce iznenadio je legendarni nastup američkih muzičkih asova Jamie 3:26, Altona Milera i Joe Clossela.

Photo: Lovefest
Photo: Lovefest

Poslednja festivalska noć na Jack Live Stageu prošla je u znaku pank muzike, a obeležili su je nastupi grupa Popečitelji i KBO!, kao i legendarni Goblini.

Photo: Facebook @lovefestVB
Photo: Facebook @lovefestVB

Organizatori Lovefesta već najavljuju dva velika muzička događaja do kraja godine u Beogradu.

Već 7. oktobra u beogradski Hangar stižu Chris Liebing i DJ Deep, dok će u novembru biti održano drugo izdanje Lovefest Experiencea, a sa Simfonijskim orkestrom RTS-a nastupiće legendarni Derrick May, kao i popularni i talentovani pijanista Frančesko Tristano.

Ulaznice se već mogu naći u prodaji na www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime