Završen treći dan festivala PozitivNI… Nišlije u parku Čair uživale u koncertima bendova Ničim izazvan, Lollobrigida, Ki…

0
183
PozitivNI festival/ Photo: Promo (PozitivNI)
Oglasi

U punom parku Čair sinoć su na festivalu PozitivNI nastupili Ničim izazvan, Lollobrigida i Bojana Vunturišević.

Razigrana publika uživala je u koncertima ovogodišnjih izvođača i sve do iza ponoći pevala uz njihove najpoznatije numere.

Dnevni program trećeg dana festivala bio je posvećen deci i dečijem stvaralaštvu. Više od 20 interaktivnih kreativnih radionica ispunilo je najveći niški park.

Najmlađe Nišlije imale su priliku da uživaju u nastupima dečijih horova i orkestara, kao i predstavama glumaca i animatora.

Popodnevni program pod nazivom AlternativNI bio je u znaku savremene umetnosti. Od 18:00 časova pred posetiocima su se našle različite izložbe i radionice iz sfere moderne umetnosti.

PozitivNI festival/ Photo: Promo (PozitivNI)
PozitivNI festival/ Photo: Promo (PozitivNI)

Muzički program su pored nastupa bendova Ničim Izazvan, Lollobrigida i Bojane Vunturišević upotpunili niški Proces, gostujući bend KI iz Kumanova kao i bendovi Helium i Hazel izabrani na konkursu.

Poslednji dan festivala posvećen sportu i rekreaciji počeo je u parku Čair danas od 10:00 časova i trajaće do 20:00 časova, kada se završava peti PozitivNI festival.

Oficijalni fotografi festivala: Ivan Dinić i Đorđe Dimitrijević 
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime