Završen treći Bass Player Festival u Mladenovcu… Pobednik je Renato Ivković iz benda Hazel

0
274
Oglasi
Photo: Facebook/ Bass Player Festival Mladenovac
Photo: Facebook/ Bass Player Festival Mladenovac

Za učešće na ovogodišnjem Bass Player Festivalu prijavila su se 34 benda tako da je muzička komisija u sastavu Vlajko (Neverne bebe), Saša Novak (Psihomodo pop), Bane Jelić (Osvajači) i Milan Mladenović (Ispitni Rock) imala zaista težak zadatak.

Od 34 prijavljena, komisija je odabrala šest takmičarskih bendova: Madresi, Hazel, Lisilo, Krstaši, Dusi i Sindrom, a revijalnom delu nastupio je Bandx real tribute ACDC.

Renato Ivković/ Photo: Facebook/ Bass Player Festival Mladenovac
Renato Ivković/ Photo: Facebook/ Bass Player Festival Mladenovac

O pobedniku ovogodišnjeg izdanja festivala odlučivao je žiri u sastavu: Vlajko (Neverne bebe), prošlogodišnji pobednik iz Užica Milan, Đule (Vatrostalno staklo) i Aca Jekić (Crazy Litle Trio).  

Proglašenje pobednika…   

Festival je zbog vremenskih prilika premešten u halu Sportskog centra u kojoj se okupilo oko 300 posetilaca.

– Ove godine smo ostvarili i saradnju sa dva festivala, tako da je pobednik osim bas gitare i plakete koja je ručna izrada firme Biro Fiskal, svoj bend obradovao i nastupima na 11 Bedem festu u Nikšiću i na ovogodišnjoj Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi. Osim toga, pobednikov bend dobija i snimanje singla u Mr Sound Studiju u kojem su svoj prvenac radili Cotton Pickersi – izjavili su organizatori.

Pored gorepomenute saradnje, organizatori su odlučili da praksa bude da nastupa uvek po šest bendova u takmičarskom bloku i da kategorija koja se bira bude samo jedna – najbolji basista.

– Zahvaljujemo se svim učesnicima, svim ljudima koji su došli i svima koji su nam pomogli u organizaciji – poručili su za kraj organizatori.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime