Završen 4. Mountain Music Fest… Više od 4000 posetilaca uživalo prošlog vikenda na Divčibarama

0
163
Mountain Music Fest/ Photo: Promo (MMF)
Oglasi

Prošlog vikenda, 16. i 17. avgusta na Divčibarama je, u okviru planinsko-muzičkog festivala Mountain Music Fest plesalo, pevalo, zabavljalo i edukovalo više od 4000 posetilaca.

Festival je svoje četvrto izdanje prvi put predstavio u dva dana, a raznovrstan program za sve uzraste, osim kvalitetnog zvuka obilovao je i brojnim propratnim sadržajima – avanturističkim, umetničkim, kulturnim, sportskim, edukativnim, dečijim…

U zelenom amfiteatru planine Maljen prvo veče, u petak 16. avgusta, nastupala su dva mlada pančevačka rok benda – Buč Kesidi i Ljubičice.

U subotu, 17. avgusta začuli su se eklektični zvuci grupe Elemental, a nastupila je i dobro poznata rok grupa Plejboj.

Posetioci su tokom dana uživali uz autentične bendove Killo Killo banda i Loup Garou, dok su za dnevno đuskanje duboko u čudesnoj šumi bili zaduženi DJ Iron i White City Soul.

Tokom dana, posetioci svih uzrasta su mogli da se sklone od avgustovskog sunca u hlad Čudesne šume i uživaju u više od 20 dodatnih sadržaja.

Mountain Music Fest/ Photo: Promo (MMF)
Mountain Music Fest/ Photo: Promo (MMF)

Na radionicama pravljenja lutkica, papirologije, arhionice, žongliranja i pinjate oduševljeno su učestvovali i odrasli, dok su se deca zabavljala i na Avantura parku, ZipLineu, orijentiringu, bojenju kućica za ptice.

Za one koji su na festival došli da uživaju i odmore, organizatori su spremili radionice Yoge, plesa i maderoterapiju, ali i kutak za odmor sa ležaljakama i prostoru za piknik, dok su se najbrži posetioci takmičili u trci boja na pet kilometara.

– Zahvaljujući velikom interesovanju prošlogodišnjih posetilaca, odlučili smo da ove godine proširimo festivalski program na dve večeri, što je izazvalo odličnu reakciju svih MMF-ovaca. Odlična atmosfera uveče, ali i tokom dana, gde se posetioci svih uzrasta druže i zabavljaju, zaista je podstrek da nastavimo da radimo ovaj posao najbolje što umemo i organizujemo festival koji je zaista po meri i ukusu svih nas koji vole prirodu, dobru muziku i druženje – izjavio je Andrija Marijanović, jedan od organizatora festivala.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime