Zašto su fotke iz horora o Vini Puu postale hit na internetu? Ono što je sigurno – ovaj film nije za decu

0
820
Oglasi
Winnie the Pooh: Blood and Honey/Photo: screenshot
Winnie the Pooh: Blood and Honey/Photo: screenshot

Omiljeni dečji likovi Vini Pu i Praslinuskoro će doživeti dramatično preobraženje u slasher horor filmu “Winnie the Pooh: Blood and Honey”.

U najnovijoj verziji priče o legendarnim likovima Kristofer Robin će napustiti Pua i Praslina, što će dovesti do toga da oni postanu “glavnim zlikovci koji divljaju”.

Uprkos tome što je film još u produkciji, odaziv na internetu već je “apsolutno lud”, kaže autor i reditelj Rajs Votefild u intervjuu za Variety. Opisujući premisu “Blood and Honey”, Voterfild je rekao:

– Kristofer Robin je otišao od njih i nije im dao hranu; to je Puu i Praslinu prilično otežalo život. Budući da su morali sami da se snalaze, u suštini su postali divlji, tako da su se vratili životinjskim korenima i nagonima. Više nisu pitomi: oni su poput opakog medveda i svinje koji žele da pronađu plen.

Winnie the Pooh: Blood and Honey/Photo: screenshot
Winnie the Pooh: Blood and Honey/Photo: screenshot

Dva izvorna lika A.A. Milneova i ranije priče sada više nisu zaštićene autorskim pravima, ali Votefilld je svjestan da Disney takođe poseduje ekskluzivnu upotrebu interpretacije njihovih likova.

– Pokušali smo da budemo izuzetno oprezni – objasnio je. – Znali smo da postoji ta granica i znali smo koja su njihova autorska prava. Stoga smo se trudili da osiguramo da se film zasniva samo na verziji iz 1926. godine. Niko neće pomisliti da je ovo Disney. Kada vidite naslovnicu, trejlere i fotografije, nema šanse da će iko pomisliti da je ovo za decu.

“Winnie the Pooh: Blood and Honey” sniman je tokom deset dana nedaleko od šume Ešdaun u Engleskoj, lokacije koja je inspirisala Milneove izvorne priče.

– Zbog pažnje medija i svega ostalog ubrzaćemo montažu i proći kroz postprodukciju što je brže moguće – dodao je Votefild.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime