Zašto Dejv Grol toliko voli pesmu “Murder On The Dancefloor” Sofi Elis-Bekstor… o kojoj, inače, ovih dana priča ceo svet

0
257
Sofi Elis-Bekstor, screenshot YouTube
Oglasi

Dejv Grol otkrio je da je veliki obožavalac trenutno popularne pesme “Murder on the Dancefloor” Sofi Elis-Bekstor.

Ova pop-disko pesma prvi put je objavljena 2001. godine na debitantskom albumu Elis-Bekstor “Read My Lips” – dostigavši drugo mesto na britanskoj top listi singlova tada, da bi kasnije postala klasik pop kulture. Međutim, u poslednjim nedeljama pesma je stekla potpuno novu publiku nakon što je poslužila kao muzička podloga za već zloglasnu scenu golotinje u hit filmu “Saltburn” iz 2023. godine.

Sada je otkriveno da je frontmen Foo Fightersa, Dejv Grol, takođe deo armije obožavalaca pesme “Murder on the Dancefloor”.

10 lekcija koje je Dejv Grol naučio tokom svojih 40 godina u rokenrolu…

Tokom gostovanja u emisiji Capital Breakfast, Elis-Bekstor je otkrila:

– Dejv Grohl mi je jednom rekao da njegova porodica obožava pesmu. Rekla sam mu: ‘Hvala ti što si mi ovo rekao, i podeli ovo i javno. Nije fer da samo mi znamo tu informaciju’.

Ranije ove nedelje, Elis-Bekstor je razgovarala za NME o ponovnom usponu pesme, kao i o iskustvu gledanja filma “Saltburn” sa svojom majkom i sinom tinejdžerom.

Govoreći o postizanju svog prvog uspeha na američkim top listama, rekla je:

– To je zaista nešto neverovatno. Njima je to nova pesma, i to je čudno – rekla je. – Prvi put tamo nije postigla ništa, i to je u redu. Ako sam naučila nešto tokom puta, to je da morate ići tamo gde je momentum.

O iskustvu gledanja filma sa porodicom rekla je:

– Nisam se previše brinula zbog svoje mame! Nemamo sklonost gledanju posebno izazovnih filmova zajedno, ali bilo je više o tome što je moj sin, tinejdžer, sedeo između svoje mame i bake. Samo sam stalno mislila, ‘Nadam se da je ovo u redu!’ – rekla je i dodala:

– Bilo je definitivno nekoliko trenutaka kada sam držala glavu u rukama misleći, ‘Ovo je prilično puno!’ Ali bio je potpuno u redu i smireno je reagovao. Rekao je da je to jedan od deset najboljih filmova koje je ikada gledao, pa je bio veoma srećan!

Sofi Elis-Bekstor će krenuti na evropsku turneju u martu, pre nego što će podržati Nila Rodžersa i Chic na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj u junu i julu, i pre nego što se pridruži The Human League na turneji krajem godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime