Za 10. rođendan Demofest poklanja osam koncerata 14. i 15. jula u Banjaluci

0
232
Oglasi
Photo: Demofest
Photo: Demofest

U susret desetom izdanju, Demofest je odlučio da svojoj publici pokloni osam koncerata koji će biti održani 14 i 15. jula na nekoliko lokacija u Banjaluci.

Tako će publika uoči desetog rođendana najvećeg festivala demo bendova u jugoistočnoj Evropi, moći da čuje izvođače koji su nastupali na različitim izdanjima Demofesta, bez obzira na to da li su osvojili neku nagradu ili ne.

Rezerve/ Photo: Facebook @evorezerve
Rezerve/ Photo: Facebook @evorezerve

Bendovi koji će zasvirati na Demofestovim najavnim koncertima su Rezerve, Rolin Humes, Low Peak Charlie i Kontradikshn, Brutal Protest, Voodoo Mojo, Big Strip Gorila i Garage In July, a rasporedi nastupa i lokacija su:

Petak, 14. jul
Rezerve (K.S.E.T. Pub)
Rolin Humes (MacTire Pub)
Low Peak Charlie (Rock Symphony)
Kontradikshn (Shamrock Pub)

Brutal Protest/ Photo: Promo
Brutal Protest/ Photo: Promo

Subota, 15. jul
Brutal Protest (K.S.E.T. Pub)
Voodoo Mojo (MacTire Pub)
Big Strip Gorila (Rock Symphony)
Garage In July (Shamrock Pub)

Garage In July/ Photo: Facebook @Garage.in.July
Garage In July/ Photo: Facebook @Garage.in.July

Bend Kontradikshn osvojio je drugo mesto na Demofestu 2013. godine, Low Peak Charlie treće mesto 2014. godine, Rezerve završile kao vicešampioni 2015. godine, dok je Brutal Protest proglašen za najperspektivniji banjalučki bend 2014. godine.

Big Strip Gorila su svirali 2013. godine, Garage In July sledeće godine, dok su dva benda na Demofestu nastupila dva puta –  Voodoo Mojo su svirali 2014. i 2015. godine, a Rolin Humes 2012. i 2015.

Photo: Facebook @VoodooMojo
Photo: Facebook @VoodooMojo

Ovogodišnje izdanje Demofesta će biti održano od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a u revijalnom programu će nastupiti Rudimental DJ set, Marki Ramon, Ki-Mani Marli, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz i Projekt Rakija.

Zasviraće i prošlogodišnji pobednici Seine, Letarg i Degeneza, a za lokalnu podršku biće zaduženi Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime