Years & Years i švedski duo Galantis predstavili zajednički singl “Sweet Talker“

0
254
Oglasi
Oli Aleksander/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
Oli Aleksander/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)

Posle uspešnog singla “Crave“, projekat Years & Years predstavlja novi pod nazivom “Sweet Talker“ koji je urađen u saradnji sa švedskim elektronskim duom Galantis.

“Sweet Talker“ je drugi singl sa predstojećeg albuma “Night Call“, a uz njega je objavljen i zvanični lyric video.

Pesma predstavlja odu svim verbalnim virtuozima koji šalju slatkorečive poruke i obećavaju svet, ali ne ispunjavaju ništa od toga.

Možda je to deo moderne romanse, ali Oli Aleksander je ne prihvata kao takvu, pa je odlučio da evocira uspomene na sopstvena iskustva i loše odnose.

Oli Aleksander/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
Oli Aleksander/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)

Kao član Years & Years (nekada benda, a sada solo projekta), Oli je postao jedan od cenjenijih modernih pop muzičara. Albumi “Communion“ i “Palo Santo“ su postigli veliki uspeh, a saradnja sa Kajli Minog (“Starstruck“) i numera “It’s A Sin“ na kojoj je učestvovao Elton Džon podigli su popularnost mladog izvođača na novi nivo.

Oli je takođe potvrdio da će biti domaćin novogodišnjeg muzičkog šou programa u organizaciji BBC One kanala pod nazivom “The Big New Years & Years Eve Party“.

– Veoma sam uzbuđen! Osećam se izuzetno privilegovanim što imam priliku da sve ljude koji odluče da nas gledaju uvedem u novu godinu. Obećavam da će to biti vrlo zabavno i nezaboravno televizijsko iskustvo – izjavio je Oli.

Objavljivanje izdanja “Night Call“, za koje se veruje da će biti njegov najznačajniji album do sada, očekuje se 7. januara, a biće propraćeno i istoimenom turnejom čiji se početak planira za maj naredne godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime