Vrnjačka Banja spremna za jubilarni Lovefest

0
247
Photo: Lovefest
Oglasi

Lovefest će ovog leta deceniju dobrog zvuka proslaviti od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a osim više od 80 izvođača na četiri muzičke bine, očekuje se rekordni broj posetiaca iz celog sveta. Prema procenama organizatora na Lovefest stiže 15 posto ljudi više nego prethodne godine. Treba istaći da je festival ljubavi gotovo rasprodat. Osim velikog interesovanja mladih iz Srbije i regiona i ove godine na festival stižu posetioci iz Francuske, Velike Britanije, Nemačke, Holandije, SAD‐a, kao i Australije i Rusije.

Sven Vath/ Photo: Lovefest
Sven Vath/ Photo: Lovefest

I ove godine Heineken Lovefest je obezbedio smeštaj, a posetiocima su na raspolaganju festivalski kamp,  hotel. Iako poznati po velikom smeštajnom kapacitetu hoteli u Vrnjačkoj Banji su gotovo rasprodati.

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od didžejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, PanPot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Ben Klock/ Photo: Lovefest
Ben Klock/ Photo: Lovefest

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip‐hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez.

Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplina Kičme, Ritam Nereda, Bjesovi, EPlay, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Pan-Pot/ Photo: Lovefest
Pan-Pot/ Photo: Lovefest

Pa, ako vam nedostaju dani za pamćenje, znate šta vam je činiti. Vidimo se na ovogodišnjem Lovefestu!

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime