Vreme je da prodišemo… Air Fest 27. i 28. avgusta u Obrenovcu

0
426
Oglasi
Air Fest/ Photo: Promo
Air Fest/ Photo: Promo

Eco-rock festival Air Fest pod sloganom “Bez vazduha koji dišemo – ne možemo”, održaće se 27. i 28. avgusta u Obrenovcu.

Air Fest želi da ukaže da je moguće da postoje razvijene zajednice koje istovremeno brinu za vrednosti očuvanja životne sredine i da se ekonomska jačina svake naše opštine/grada meri upravo po tome koliko o njoj/njemu brinemo.

– Muzika je jedan od najlepših načina putem kojeg se povezujemo u dobrim namerama i sa pravim ciljem, a on je da najpre mladima, a onda i gradovima u kojima gradimo život, uputimo poruku koliko je važno disati zdravo – poručili su organizatori.

Zbog želje da se digne svest o važnosti zaštite životne sredine Air Fest je eco – rock festival, jer gaji veliku ljubav prema rokenrolu i bira ovaj način da komunicira sa mladima na tako važne teme – ipak, oni su ti kojima svet ostaje.

Tokom dve festivalske večeri u Zabranu, mestu pored Obrenovca, nastupiće dobro poznata imena domaće rock scene: Citizen X, Void Inn, Oslobodioci, Deca iz Vode, GIFT, Kilo Kilo Banda, E Play, Deca Loših Muzičara i Band X. 

Petak, 27. avgust
Citizen X
Void Inn
Oslobodioci
Deca iz Vode
GIFT

Subota, 28. avgust
Kilo Kilo Banda
E Play
Deca Loših Muzičara
Band X

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime