Vraćaju se Mapetovci… ali u korona izdanju – uključuju se preko Zoom aplikacije. Pogledajte trejler

0
503
Oglasi
Muppets Now/Photo: YouTube printscreen
Muppets Now/Photo: YouTube printscreen

Mapetovci se vraćaju! Popularni marionetski likovi sedamdesetih putem Zoom aplikacije najavili su svoj veliki povratak na televizijske ekrane.

Serija “Muppets Now” krenuće sa emitovanjem od 31. jula na kanalu Disney+, što verujemo da neće obradovati samo decu, već i odraslu publiku.

Najduhovitije lutkarsko ostvarenje obilovaće, kao i do sada, visprenošću, dosetkama, crnim humorom i bizarnim elementima i ne možemo da dočemo da ponovo vidimo naše omiljene protagoniste.

DEJV GROL U SPECIJALNOM IZDANJU “ULICE SEZAM” PEVA DEČIJU PESMU “HERE WE GO”

Ovaj svetski fenomen pop kulture uvek je bio u korak sa aktuelnim dešavanjima, pa tako i ovoga puta, u duhu globalne pandemije, Mapetovci vode računa o socijalnoj distanci i među sobom komuniciraju putem video poziva.

Kermitu, Mis Pigi i ostatku lutkarske ekipe i ovoga puta, kao i uvek do sada, društvo će praviti brojni selebritiji. Podsećamo da su u prošlosti svoje učešće u seriji imala neka od najvećih imena današnjice, među kojima su i Vupi Goldberg, Mišel Fajfer, Elton Džon kao i mnogi drugi, a producenti su odlučili da nas još malo drže u neizvesnosti ne želeći da otrkriju ko će ovoga puta biti slavni gosti.

Trideset pet godina posle prvog prikazivanja čini se da popularnost čuvenih Mapetovaca ne bledi, sudeći po pažnji koju je izazvao trejler za novu seriju, a verujemo da će popularne lutkice opravdati očekivanja generacija koje ih već decenijama vole i da će pridobiti naklonost mlađe publike koja nije imala prilike da se sa njima susretne do sada.

HL/Izvor: rollingstone.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime