Vraća se “M*A*S*H”… Legendarna serija dobija specijal posle 40 godina, premijera prvog dana 2024.

0
285
MASH promo
Oglasi

40 godina pošto se prvi put pojavio na televiziji, legendarni “M*A*S*H” vraća se na male ekrane. Ovoga puta kao poseban specijal koji okuplja glavne glumce i deo ekipe koja je radila na seriji.

Dvosatni specijal pod nazivom “M*A*S*H: Komedija koja je promijenila televiziju” moći će da se gleda na Foxu od 1. januara 2024. godine, a uključivaće raznolik sadržaj koji će obradovati sve obožavaoce kultne serije, prenosi MovieWeb.

Odabrano 100 najboljih TV serija 21. veka… Da li vas iznenađuje prvo mesto?

Imena koja će fanovi videti su Alen Alda (kapetan Benjamin Franklin “Hawkeye” Pirs), Geri Burghof (kapl. Volter Eugen “Radar” O’Rajli), Džejmi Far (kapl. i kasnije narednik Maksvel Kju Klinger), Majk Farel (kapet. BJ Hanikat) i Loreta Svit (maj. Margaret Hot Lips Hulian). Pojaviće se i izvršni producenti Džin Rejnolds i Bert Metklif.

Kad “ubodeš” špicu, uradio si pola posla… 12 nezaboravnih uvodnih pesama i kadrova čuvenih TV serija

Osim intervjua, u specijalu će se odati posebna počast svim glumcima i ekipi koji više nisu sa nama. Iz Foxa navode da se u “ovim posebnim, vrlo ličnim sećanjima otkriva stvaranje i evolucija kultnih likova serije, uz retke i nikad ranije viđene snimke iza kulisa, fotografije i priče”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime