Veliki povratak Luka Besona – ekskluzivne fotke iz filma “Valerijan i Grad Hiljadu Planeta”

0
361
Dane DeHaan and Cara Delevignge in Luc Besson's VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS
Oglasi

 

Studio EuropaCorp objavio je prve fotografije iz filma “Valerian i Grad Hiljadu Planeta” za čiju je režiju i scenario je zaslužan možda i najveći živi filmski vizionar Luk Beson.

Dane DeHaan and Cara Delevignge in Luc Besson's VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS
Dane DeHaan in Luc Besson’s VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Priča filma je sasvim u njegovom stilu. Valerian (Dane DeHaan) i Lorelin (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian bi voleo da ima romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelin, ali ona ga odbja zbog njegove burne prošlosti sa ženama.

The Doghan Daguis in Luc Besson's VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS. Credit:  Courtesy of EuropaCorp Copyright:  © 2016 VALERIAN SAS Ð TF1 FILMS PRODUCTION.
The Doghan Daguis in Luc Besson’s VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS. Credit: Courtesy of EuropaCorp

Pod direktivom Zapovednika (Clive Owen), Valerian i Lorelin kreću na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, kako to obično biva, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve – nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost. Epski, zar ne? Ali, to je Beson.

“Valerian i Grad Hiljadu Planeta” u srpske bioskope stići će u julu 2017. godine.

[infobox title=’Mesje Beson i njegove vizije’]

Luk Beson/pHOTO> IMDB@Universal Pictures
Luk Beson/pHOTO> IMDB@Universal Pictures

Francuski filmski režiser, producent i scenarista Luk Beson ima 57 godina, a najpoznatiji je po modernim akcionim filmovima i trilerima u kojima dominira vizuelna raskoš koja privlači i najširu publiku. Najpoznatiji filmovi su mu “Leon”, “Peti element”, “Veliko plavetnilo” i “Nikita”.  Na uloge u njegovim filmovima najčešće može da računa Đan Reno, a do sada je muziku za svaki njegov film radio Erik Sera.[/infobox]

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime