“Veliki metal koncert” benda Quasarborn pomeren na nedelju, 28. maja

0
426
Quasarborn/ Photo: Promo
Oglasi

Koncertna promocija aktuelnog izdanja benda Quasarborn “Novog oružja protiv bola” prvobitno zakazana za 27. maj u sali Amerikana DOB, pomerena je za dan posle.

Quasarborn ima – novo oružje protiv bola…

Bend Quasarborn je iz solidarnosti sa protestom “Srbija protiv nasilja“ odlučio da pomeri koncert na nedelju, 28. maj i tim povodom je na društvenim mrežama objavio zvanično saopštenje:

– U susret događaju od velike važnosti za naše društvo, solidarnost i empatija su od presudnog značaja. Stoga smo se u ime bendova Quasarborn i Polywhy odlučili za pomeranje našeg koncert Quasarborn pomera “„Veliki metal koncert“ na nedelju, 28. maj. U subotu nam se možete pridružiti u šetnji gradom, a u nedelju se vidimo na koncertu koji smo dugo spremali za vas. Za vas koji ste već kupili kartu, a niste u mogućnosti da dođete u nedelju 28. maja, možete refundirati svoj novac. Hvala i čuvajte se!

Kao što smo već napomenuli, novi termin održavanja koncerta je u nedelju, 28. maja , u Domu omladine Beograda, u sali Amerikani.

Ulaz je u 19:30 časova, Polywhy će nastupiti u 20:30 časova, dok će Quasarborn na binu izaći u 21:30, kako bi koncert bio gotov do 23:00 i tako svima bio omogućen lak povratak kući.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime