Velika rođendanska svirka benda Logička greška 21. decembra u Garaži… Specijalni gosti – Zyrion i Veto

0
284
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Bend Logička greška svoj drugi rođendan proslaviće u subotu, 21. decembra u klubu Garaža. Specijalni gosti biće bendovi Zyrion i Veto.

Logička greška (Beer Fest)/ Photo: AleX
Logička greška (Beer Fest)/ Photo: AleX

Logička greška je bend iz Beograda, osnovan krajem 2017. godine. Intenzivno rade na autorskim pesmama u želji da snime album.

Nemaju definisan muzički pravac, a svaka pesma zvuči drugačije i ima svoju priču.

Do sada su održali nekoliko svirki u Beogradu, bili u finalu Bunt Rok Festivala 2019 i nastupili na Bunt Rock Stageu ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa.

Logička greška su: Matija Savković (ritam gitara, vokal), Vuk Janković (bas), Ana Perišić (solo gitara) i Lazar Prendović (bubnjevi).

Zyrion/ Photo: Facebook @zyrionband1
Zyrion/ Photo: Facebook @zyrionband1

Zyrion je eksperimentalni stoner rock/metal sastav iz Kragujevca. Sa radom su počeli sredinom 2018. godine i od tada su imali dosta nastupa po celoj Srbiji.

Najznačajniji nastup bio je na Bunt Rok Festivalu gde su u finalu osvojili nagradu publike, a posle toga imali su nastup na EXIT festivalu.

U februaru i martu 2019. godine imali su i mini-turneju humanitarnih svirki u saradnji sa organizacijama ”BudiHuman” i “FLEX Alumni Serbia”.

Njihov debitantski singl “Soul” objavljen je 23. novembra na svim streaming platformama.

Zyrion su: Petar Ocokoljić (vokal, gitara), Aleksa Marković (gitara), Dimitrije Đorđević (bubnjevi) i Sava Ocokoljić (klavijature).

Veto/ Photo: AleX
Veto/ Photo: AleX

Veto je mladi trio iz Beograda. Repertoar im je uglavnom sastavljen od stranih blues rock i hard rock pesama, a od nedavno su počeli da se bave i autorskim radom.

Ekipu benda čine: Marko Puzović (gitara), Igor Jovanović (bas) i Stevan (bubnjevi).

Svirka u Garaži počinje oko 20:00 časova, a cena ulaznice iznosi 200 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime