Važno obaveštenje! Novi termin finala Mobil Music Festa – vidimo se 23. decembra u 17h

0
449
Oglasi
MDF3
MDF3

Zbog važećih antikovid mera, ali i na zahtev nekoliko bendova, doneli smo odluku da promenimo ternin finala Mobil Music Festa.

Mesto i dan ostaju isti – Wurst Platz, 23. decembar – a novi je termin – 17 časova.

Dakle, u finalu će se za titulu pobednika i snimanje albuma boriti pet bendova – Kalibar (Zemun), Generacija Z (Beograd/Bečej/ Zemun), Lisilo (Beograd), Affliction (Smederevo/Zrenjanin) i TBK (Beograd).

Oni će u finalu nastupati po redosledu koji će biti određen žrebom.

Grupa Jurka iz Čačka obavestila je organizatore da nije u mogućnosti da svira u finalu.

Kako ćemo odabrati pobednika?

Finale ćemo 23. decembra, od 17 časova uživo prenositi na našoj Facebook stranici, a publika će moći da glasa sve do kraja nastupa poslednjeg  benda.

Glas publike biće jedan od ukupno osam, a ostalih sedam pripadaju članovima žirija koji ove godine čine: Jadranka Janković, Marija M. Karan, Ljiljana Zdravković, Vlada Graić, Nemanja Jovanov, Milan Rakić i Dejan Stojiljković.

Pobednika, kao što se već zna, čeka vredna nagrada, snimanje i objavljivanje albuma, a najbolje pojednice još neki pokloni iznenađenja.

S obzirom na to da je svako vreme dobro vreme za dobar rokenrol, čekamo vas u Wurst Platzu 23. decembra, od 17 časova – biće mnogo dobra svirka. Pogledajte spotove svih finalista i uverite se u to:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime