Van Gogh šalje raspevane pozivnice za rođendansku žurku

0
252
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Rok bend Van Gogh pozvao je fanove prigodnom pesmom na proslavu tri decenije postojanja 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu.

– Biće nama divan dan slavimo rođendan, sviraćemo pesme sve nek Beograd trese se. Akustično, električno biće nam fantastično… – poručuju kroz pesmu Đule, Srba, Cvika i Bane.

Kao što i dolikuje rođendanskoj proslavi poklon je obavezan: uz svaku ulaznicu grupa Van Gogh poklanja svoj novi CD “Ako stanemo gubimo sve”. Diskovi se dobijaju 26. novembra na ulasku u dvoranu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Van Gogh u Belexpo centru priprema nastup u dva čina. U prvom delu predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi čin rezervisan za “potpuno novi, nabrijani elektrik set benda”. Program će upotpuniti i dj nastupi.

– Tog 26. novembra ćemo se zauvek oprostiti od nekih pesama koje su godinama unazad činile okosnicu naših set lista. Noć našeg rođendanskog slavlja biće i prilika da po prvi put uživo odsviramo, nama neke drage pesme, koje su tokom godina karijere ostale nepravedno zapostavljene. Nakon aktuelne turneje, pred nama je vreme, koje nas mami da se kreativno otisnemo u nekom za nas, skroz nepoznatom, a inspirativnom muzičkom pravcu – kaže frontmen Zvonimir Đukić-Đule.

Za rođendanski parti, događaj koji će biti više od običnog koncerta, ulaznice preko mreže Eventim koštaju po 1.300 dinara, “Van Gogh karta za dvoje” 2.000 dinara i VIP karta 2.000 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime