Uskoro nova sezona “Američke horor priče”… Piters opet u ulozi psihotičnog Tejta

0
336
Oglasi

Na američkoj televiziji Fox, 12. septembra počeće emitovanje osme sezone popularne serije “Američka horor priča” naslovljene kao “Apokalipsa”.

Evan Piters/ Photo: imdb.com
Evan Piters/ Photo: imdb.com

Kreator serije Rajan Marfi na svom profilu na Instagramu otkrio je da će Evan Piters ponovo biti u ulozi srednjoškolca Tejta, odnosno njegovog duha.

U prvoj sezoni serije nazvanoj “Kuća ubistva” Evan Piters tumačio je lik psihotičnog Tejta, koji je odeven u gumeno odelo silovao Vivijen, suprugu svog psihijatra. Ubrzo posle toga Vivijen je rodila dete za koje se veruje da je antihrist.

Američki mediji pišu da bi osma sezona “Američke horor priče” mogla da bude posebno napeta, kao i da bi “Apokalipsa” mogla da bude povezana sa rođenjem antihrista.

Evan Piters je u trećoj sezoni “Veštičje kolo” imao ulogu mladića Kajla Spensera kojeg su veštice “vratile” iz mrtvih, a što se direktno odrazilo na njegovo ponašanje i emocije.

S obzirom na to da je “Apokalipsa” spoj priča između prve i treće sezone, ostaje nejasno da li će Piters tumačiti i Kajla.

Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Još nije zvanično objavljeno kada će početi emitovanje u ostalim zemljama, a Foks je pre zvaničnih detalja vezanih za osmu sezonu najavio i devetu sezonu serije, a koja će biti emitovana iduće godine.

Fanovi su ovo protumačili kao potvrdu popularne teorije da svaka od sezona zapravo predstavlja deo za sebe.

Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime