Uroš i Nejaki i Saša Baša & orkestar ovog vikenda u Pančevu i Beogradu…

0
241
Uroš i Nejaki/Aleksandar Katić
Oglasi

Grupe Uroš i Nejaki i Saša Baša & orkestar predstaviće se publici predstojećeg vikenda – 1.12 u Klubu Jazbina u Pančevu zajedno sa bendom Disco Cat i 3.12 u Kuglašu u Beogradu.

Uroš i Nejaki su nastali 2021. godine u Zrenjaninu i svirju – rok. Frupa je bastupala je na raznim festivalima, gitarijadama i klubovima u Novom Sadu, Beogradu, Zrenjaninu, Kikindi, Subotici, Aranđelovcu i manjim mestima širom Vojvodine.

Uroš i Nejaki/Aleksandar Katić

Bend Uroš i Nejaki objavio je svoj debitantski album početkom jeseni 2023. godine. Grupu čine Uroš Derikrava (vokal), Uroš Silaški (trombon i klavijature), Jevrem Ćosić (bas gitara), Momčilo Momirov (bubnjevi) i Mihajlo Cvejić (gitara).

Saša Báša je prestonički art-performer i multimedijalni umetnik čija se muzika ne može svrstati ni u jedan okvir već je podeljena u 3 etape. Prva etapa je baladna i emotivna etapa poduprta alternativnim rok zvukom. Druga je vesela i razigrana etapa sa uticajem flamenco, bossa nova, funk i disko zvukom. Treća etapa je oslonjena na elektro zvuk i inspirisana je funk i hip hop muzikom.

Buntovno i ekscentrično… Saša Báša objavio video spot “Fabrika Barbika”

U sve tri različite etape Saša Báša predstavlja tri različita alter-ega koji se fizički, stilski, muzički, modno, poetski pa čak i karakterno razlikuju jedan od drugog. Priču koja se odvija u tri etape, prati bend koji i žanrove menja u skladu sa promenama Bášinih karaktera.

Saša Baša/Photo: Miloš Ćosović

Saša Báša uživo nastupima promoviše svoj debi album pod imenom “Trizofrenija” koji je plod dugogodišnjeg rada na pesmama zajedno sa Lazarom Pantelićem.

Članovi orkestra su Saša Báša (vokal, tekstovi, muzika), Lazar Pantelić (klasična gitara, prateći vokal, muzika), Lazar Dimitrijević (električna gitara, prateći vokal), Katarina Davinić (klavijatura), Miloš Stanković (bas gitara), Vid Milošević (bubanj), Đurđica Ivanovic (violina) i Jakov Firez (truba).

Dakle, Pančevo ili Beograd, odaberite sami. Ili oba…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime