UNDERGROUND NEMA ALTERNATIVU… Tri kapljice, Brigand, Otvoreni prelom i Riverroth prva imena ovogodišnjeg FSP-a

0
237
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Peto izdanje Festivala srpskog podzemlja ove godine će biti održano 12. i 13. aprila u Novom Sadu, u Hali 6 Novosadskog sajma.

Danas vam predstavljamo prva četiri benda (od ukupno 16 bendova) koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu, a to su: Tri kapljice, Brigand, Otvoreni prelom i Riverroth.

 

Tri kapljice/ Photo: Promo (FSP)
Tri kapljice/ Photo: Promo (FSP)

Tri kapljice je novosadski ženski punk rock sastav koji je postao sinonim za odličan koncertni performans prepun energije, dinamike i direktnog stava. Ovo će biti njihov prvi nastup na FSP-u.

Brigand/ Photo: Promo (FSP)
Brigand/ Photo: Promo (FSP)

Brigand, predstavnici penčevačkog podzemlja, takođe prvi put nastupaju FSP-u. Publika će imati priliku da čuje njihov upečatljivi alternativni zvuk prožet mnoštvom uticaja od sludge-dooma do noise pa i metala.

Otvoreni prelom/ Photo: Promo (FSP)
Otvoreni prelom/ Photo: Promo (FSP)

Otvoreni prelom je senćanski anarho core-punk bend koji će prvi put zatresti temelje FSP-a i preneti svoje beskompromisne stavove.

Riverroth/ Photo: Promo (FSP)
Riverroth/ Photo: Promo (FSP)

Riverroth  je trenutno najaktivniji podmladak novosadske thrash-black metal scene. Takođe prvi put nastupaju na FSP- u, a sa sobom donose svežu energiju i pozitivno ludilo najnovijih stanovnika domaćeg podzemlja. 

Ulaznice za predstojeći festival biće u prodaji od 4. marta preko Gigstix i Ticketvision prodajne mreže, po ceni od 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime