UNDERGROUND NEMA ALTERNATIVU… Predstavljamo vam pet novih imena ovogodišnjeg izdanja festivala

0
296
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Peti Festivala srpskog podzemlja ove godine će biti održan 12. i 13. aprila u Novom Sadu, u Hali 6 Novosadskog sajma.

Predstavljamo vam poslednjih pet bendova koji se priključuju ostalim potvrđenim izvođačima i koji će u okviru festivala nastupiti na jednoj od dve festivalske bine koje će bez prestanka raditi 13. aprila.

The Stone/ Photo: Promo (FSP)
The Stone/ Photo: Promo (FSP)

The Stone, veterani domaće andergraund scene i definitivno najpoznatiji ekstremni bend van granica naše zemlje po prvi put će nastupiti na FSP-u i svoje mnogobrojne fanove počastiti surovim black metal zvukom.

Downstroy/ Photo: Promo (FSP)
Downstroy/ Photo: Promo (FSP)

Downstroy, domaći grove metal velikani vraćaju se na FSP posle nekoliko godina i donose prepoznatljivu energiju svog zvuka, ali i novi album “Clone” koji je nedavno objavljen.

Blankfile/ Photo: Promo (FSP)
Blankfile/ Photo: Promo (FSP)

Blankfile, jedan od najaktivnijih metalcore bendova ponovo će se popeti na jednu od FSP bina i fanovima predstaviti svoju dinamičnu blendu metal i hardcore zvuka.

Slavina ljubavi/ Photo: Promo (FSP)
Slavina ljubavi/ Photo: Promo (FSP)

Slavina ljubavi, unikatna pojava na domaćoj podzemnoj sceni. Bend neguje oldschool post-punk zvuk sa primesama dark-wave pravca i publici će predstaviti svoju lucidno mračnu izvedbu ovog zvuka.

Vicery/ Photo: Promo (FSP)
Vicery/ Photo: Promo (FSP)

Vicery, novo ime na domaćoj andergraund sceni donosi nam progresivni death metal zvuk sa mnoštvom originalnih upliva i vrlo dinamičnim ženskim vokalom.

– Podsećamo sve vizelne umetnike da prijave za učešće na festivalu primamo do 1. aprila. Interesovanje je zaista veliko, ali nama je uvek drago da vas vidimo još više – poručuju organizatori.

Ulaznice za predstojeći festival su u prodaji putem Gigstix kao i Ticketvision prodajne mreže, po ceni od 500 dinara. Oldschool štampane fan-ulaznice su u prodaji u Mungos šopu (Novi Sad) kao i Felix šopu (Beograd) po ceni od 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime