Trolovanje Akademije… Gnusni i ultranasilni horor “Terrifier 2” prijavljen za Oskara

0
655
Terrifier 2, promo
Oglasi

Horor film “Terrifier 2” koji je kod dela publike čak izazvao i povraćanje prijavljujen je za Oskara. Slasher film Damijena Leonea nominovan je za jedno od najvećih holivudskih priznanja u kampanji koju pokreću obožavaoci.

Ultranasilni film o klovnu ubici bio je hit među fanovima, a sada internet stranica Bloody Disgusting pokreće neobičnu kampanju.

Šeli Duval ponovo u horor filmu 40 godina posle “Isijavanja”… i da – neprepoznaltjiva je

Filmski producent i suosnivač stranice, Brad Miska, izjavio je:

– Hajde da napravimo još buke. Da vidimo koliko članova Akademije možemo da pridobijemo da obrate pažnju na horor film koji baš niko od njih ne bi sam pogledao.

Obožavalac horora i reditelj nazvao ga je “filmom koji najviše izaziva povraćanje od Egzorcista” i priznao da je nominacija pokušaj trolovanja Akademije.

Novi Netflixov horor mnogo ljudi ne može da odgleda do kraja… pokušajte vi

“Da, to je totalna zafrkancija”, napisao je na web stranici. “Ali znate šta? Pomisao da će članovi Akademije izdržati ekstremno odvratni horor film koji bi inače smatrali ispod svog nivoa? To je previše smešna prilika da bi se propustila”.

Miska dodaje: “Označite @TheAcademy na Twitteru s hashtagom #OscarsForArt kako biste učestvovali u našoj fanovskoj – i krajnje neozbiljnoj – kampanji za Osjara za Terrifier 2!”. Stranica je čak napravila YouTube hype trailer za kampanju.

Film je nastavak filma “Terrifier” iz 2016., dugometražni prvenac o sadističkom ubiici klovnu Artu. Film se oslanja na nasilje, šok i krv dok klovn pokušava da otme tri žene – ubijajući sve koji mu se nađu na putu.

I njoj se više smučilo da vrišti, a i malo joj para…  Niv Kembel napustila čuvenu horor franšizu “Vrisak”

Nastavak, koji je objavljen ove godine na Fright Festu 29. avgusta još je nasilniji, zbog čega je postao toliki hit među obožavaocima, ali je doslovno među publikom izazvao i padanje u nesvest i povraćanje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime