Traže se NEW FACES 2023: Otvoreni poziv za mlade regionalne muzičke profesionalce u usponu

0
265
Photo/ Promo
Oglasi

Regionalna muzička scena sve više napreduje zahvaljujući novim i inovativnim umetnicima, a od ključne je važnosti podržati mlade snage koje se ističu i pokazuju strast prema muzičkoj industriji.

New Faces 2023 pruža priliku mladim muzičkim profesionalcima (do 30 godina) da postanu deo konferencija i događaja kao aktivni učesnici, da nauče više o muzičkoj industriji, umreže se i prezentuju svoj rad već priznatim profesionalcima.

Sedma Kontakt konferencija od 23. do 25. marta 2023. u Beogradu

Četiri regionalna festivala i konferencije – MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Severna Makedonija) – udružili su snage kako bi okupil deset mladih muzičkih profesionalaca koji deluju na teritoriji bivše Jugoslavije.

Pomozite nam da otkrijemo 10 mladih muzičkih profesionalaca (mlađih od 30 godina). Prijave na OVAJ LINK.

Ko su New Faces 2023?

New Faces 2023 su mladi pokretači regionalne muzičke scene radeći u različitim aspektima industrije kao što su organizovanje događaja, booking izvođača, menadžment, izdavaštvo, muzičko novinarstvo i produkcija. Ističu se svojom radnom etikom i ambicijom i uvek nastoje da se usavršavaju.

Goran Bare i Majke i Vojko V u festivalskom delu #Kontakt23 konferencije u Beogradu

Nominujte New Faces 2023

Prva faza nominacija otvorena je do 1. marta, a organizatori pozdravljaju i sve sugestije šire publike i starijih kolega. Prijave mogu podneti i treća lica koja popune anonimni formular za prijavu na navedenom linku.

Napomena: Za New Faces 2023 kvalifikuju se i kandidati koji su 2023. godine napunili 30 godina.

Zašto je dobro biti izabran u ekipu New Faces 2023?

Međunarodni predstavnici festivala – MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Severna Makedonija) pregledaće prijave i izabrati deset najboljih mladih profesionalaca. New Faces 2023 biće predstavljeni u medijima i dobiće priliku da učestvuju na regionalnim muzičkim konferencijama.

Paraf, Repetitor i Kralj Čačka… Nova imena revijalnog dela 7. Kontakta

Za New Faces 2023 obezbeđen je PRO-pass i smeštaj za najmanje četiri partnerske konferencije i festivala na teritoriji bivše Jugoslavije.

Photo/ Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime