Tradicija se nastavlja… Velika novogodišnja izložba u ARTE galeriji

0
257
Velika novogodisnja izlozba/ Photo: Vladimir Miloradović
Oglasi

Galerija Arte za kraj izuzetno uspešne godine, tradicionalno predstavlja novogodišnju izložbu, koja će trajati do 16. decembra u četiri izlagačka prostora u Beogradu u kojima će posetioci biti u prilici da pogledaju više od 200 umetničkih dela (Andrićev venac 4, Andrićev venac 12, Kralja Milana 3 i Svetogorska 29).

Izložbu čine remek-dela međuratne, posleratne i savremene jugoslovenske i srpske umetnosti.

Kao i svake godine, predstavljeni radovi obećavaju uzbudljiv izbor slika, radova na papiru i skulptura umetnika poput Save Šumanovića, Ivana Radovića, Milana Konjovića, Marka Čelebonovića, Peđe Milosavljevića, Petra Lubarde, Nedeljka Gvozdenovića, Ljubice Cuce Sokić, Igora Vasiljeva, Dada Đurića, Ljube Popovića, Petra Omčikusa, Vladimira Veličkovića, Radomira Damnjanovića Damnjana, Mire Brtke, Bore Iljovskog, Dušana Džamonje, Mrđana Bajića…

Budući da ARTE galerija godinama prati i uspostavlja nove trendove, poseban deo Velike novogodišnje izložbe predstavljaju “Blue Chip” radovi.

Sam termin označava umetnčka dela izuzetno visoke vrednosti, najafirmisanijh autora, čiji je značaj istorijski potvrđen.

Oni koji nisu u prilici da posete izložbu, fotografije i podatke o delima, kao i kataloge u elektronskoj formi mogu pogledati na sajtovima ARTE galerije: aukcije.arte.rs i artegalerija.rs .

Velika novogodišnja izložba traje do 16. decembra 2021. godine, ulaz je slobodan, a radno vreme Arte galerije je od 10:00 do 20:00 časova.

Velika novogodisnja izlozba/ Photo: Vladimir Miloradović
Velika novogodisnja izlozba/ Photo: Vladimir Miloradović
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime