To je čista izmišljotina… Tom Džons demantovao priče da se srušio pre nastupa u Budimpešti

0
447
Oglasi
Tom Džons/Photo: youtube.com printscreen
Tom Džons/Photo: youtube.com printscreen

Tom Džons je negirao da se srušio pre svog nastupa u Budimpešti u utorak uveče, navevši da je otkazivanje koncerta izazvala virusna infekcija.

Legendarnom pevaču (82) pozlilo je uoči poslednjeg evropskog nastupa na turneji “Surrounded by Time”, a doktori su mu navodno rekli da otkaže nastup.

TOM DŽONS: ŽAO MI JE MLADIH MUZIČARA, POČINJU KARIJERU U EPOHI BEZ KONCERATA, A U TOME JE SVA MAGIJA

On se nakon kratke pauze vratio na scenu i obratio publici rečima “da će ako treba puzati po bini, ali da će se koncert održati”

– Pozdrav za sve zainteresovane. Sinoć sam putovao iz Velike Britanije u Budimpeštu i jutros sam se probudio sa tegobama u grlu. Specijalista je došao u posetu i dijagnostikovao je “virusni laringitis”. On je izričito preporučio odlaganje koncerta i prepisao mi lekove, posavetovavši me da odmorim grlo – napisao je Tom Džons na Instagramu i dodao:

– Nisam se nigde ni u jednom trenutku “srušio”, to je čista fama. Nadam se da će se upala uskoro smiriti jer se radujem nastavku svoje divne letnje turneje. Nažalost, koncert je morao da bude otkazan u poslednjem trenutku i zbog toga mi je veoma žao. Međutim, nastup u Budimpešti je pomeren i biće održan 16. avgusta. Hvala još jednom na vašoj brizi – naveo je muzičar, prenosi Daily Mail.

SER TOM DŽONS PRIZNAO: KORISTIM VIJAGRU, PONEKAD JE DOBRO IMATI I MALU POMOĆ…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime