To će biti zanilmljivo… Novog filmskog Džokera igraće – Leonardo Dikaprio

0
217
Oglasi
Leonardo Dikpario/Photo: facebook@LeonardoDiCaprio
Leonardo Dikpario/Photo: facebook@LeonardoDiCaprio

Čim je objavljena vest o tome da će Džoker, jedan od najpoznatijih zlikovaca iz sveta umetnosti, dobiti svoj, samostalni film, javnost je počela da nagađa o tome ko će biti glumac iza poznate šminke i još poznatijeg smeha.

Nove informacije ukazuju na to da bi to moglo da bude veoma veliko filmsko ime.

Naime, glasine iz Holivuda govore o tome da je jedan od prvih pikova kuća DC i Warner Bros. – oskarovac Leonardo Dikaprio. Jedan od najboljih i najpopularnijih glumaca današnjice je u svojoj dosadašnjoj karijeri dokazao da mu velike transformacije nisu bilo kakav problem, a i uloge ekscentričnih likova su za njega poslastica. Setimo se samo njegovog Kalvina Kendija u “Django Unchained”.

Informacije o tome da Warner Bros. želi Dikaprija potkrepljene su jednom važnom činjenicom, a to je učešće Martina Skorsezija u produkciji novog “Džokera”. Skorsezi i Dikaprio iza sebe imaju mnoštvo uspešnih saradnji i baš zato je, kako izvori otkrivaju, upravo Skorseziju prepušteno da sa glumcem započne neformalne pregovore o njegovom učešću i uslovima.

Ako se glasine ispostave kao tačne i Dikaprio pristane na ponudu, mogli bismo uskoro da gledamo pravu “borbu Džokera” u bioskopima – glumački duel između Dikaprija i Džereda Leta, koji je već potvrđen za drugi film sa istim junakom.

HL/Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime