The Funk Blast – Iskaz vs RATM Tribute na otvaranju jesenje Roll and Blues sezone u Aranđelovcu

0
488
Roll and Blues fest,, promo
Oglasi

Žestokom rok žurkokom otvara se jesenja Roll and Blues sezona u Branch Hali u Aranđelovcu u subotu, 30. septembra
.
Rage Against the Machine Tribute, pod nazivom Township Rebellion počeo je sa radom još daleke 2008. godine u želji da se oda počast jednom od najvećih bendova ikada, bendu Rage Against the Machine, onako kako su zaslužili da budu poštovani. Oni će vas povesti na putovanje kroz legendarne hitove RATMa. S njihovom snagom i energijom, osetićete se kao da ste na pravom RATM koncertu.

Iskaz, Deer & Beer Fest 2022/ Photo: AleX

Iskaz sa svojia 4 objavljena albuma predstavlja stil koji je najlakše opisati kao energetsku bombu. Stilski često predstavljen kao kombinacija sastava The Prodigy, Rage Against The Machine i Linkin Park , može se reći da je njihov miks hip hopa, roka, metala, regea i elektronike upravo to, uz tekstove koji pogađaju pravo u srce, ostaviće izuzetan utisak.

Svirka počinje u 21, a vrata će biti otvorena od 20:30.

Cena ulaznice u pretprodaji je 900 dinara, a na dan nastupa 1.200 din.

Roll and Blues fest, plakat

Za sve posetioce obezbeđen je besplatan parking.

Paket ulaznica sa smeštajem i prevozom do njega nakon koncerata je 3.100 dinara.

Svako ko kupi dve ulaznice moći če da povede još jednu osobu gratis na nastup (1 + 1 = 3) i pripremite se za noć punu strasti i energije u Branch Hali.

Prodaja ulaznica je u Kavana Baru Arandjelovac, B Ranchu, na svim OMV pumpama i ostalim prodajnim mestima Tickets.rs kao i online na https://tickets.rs/event/the_funk_blast_iskaz_vs_ratm_township_rebellion_8225

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime