The Bestbeat… The Beatles tribute band 9. decembra u novosadskom Studiju M

0
451
Oglasi
The Bestbeat/ Photo: Promo
The Bestbeat/ Photo: Promo

U godini kada se obeležava pola veka albuma “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, u novosadskom Studiju M 9. decembra, dan posle godišnjice smrti, biće organizovano veče posvećeno Džonu Lenonu i kultu benda The Beatles.

Te večeri nastupiće The Bestbeat, The Beatles tribute band osnovan 2005. sa ciljem da podseti publiku na najveću grupu XX veka.

The Bestbeat nastupa na instrumentima i pojačalima kakve su koristili Bitlsi, u vernim reprodukcijama kostima iz različitih faza njihove karijere i prepoznatljivim frizurama, a kompozicije izvode u originalnim aranžmanima i tonalitetima.

Da bi sličnost bila što veća, bend ima i levorukog basistu kao što je i Pol Makartni.

The Bestbeat/ Photo: Promo
The Bestbeat/ Photo: Promo

Povodom pedesetogodišnjice od izdavanja prvog singla “Love me do”, najtiražniji američki magazin “Newsweek” uvrstio je The Bestbeat među 30 najboljih svetskih Beatles tribute sastava.

U avgustu 2014. godine nastupali su u Engleskoj na prestižnom festivalu “Beatle week”, koji se više od 30 godina održava u Liverpulu, a organizator festivala je “Cavern club” u kome su Bitlsi svirali 292 puta.

Bend The Bestbeat su: Vladimir Banovčanin aka Džon Lenon, Damjan Dačić aka Pol Makartni, Marko Ćalić aka Džordž Harison i Vitomir Milićević aka Ringo Star.

https://www.youtube.com/watch?v=RuRaS3GDPfA

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima GigsTixa, dok se na dan koncerta mogu kupiti isključivo na biletarnici Studija M po ceni od 600 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime