The Beatshakers predstavili novi singl na rođendanu Lampshade Media

0
288
Oglasi
The Beatshakers/ Photo: Promo
The Beatshakers/ Photo: Promo

Izdavačka kuća Lampshade Media proslavila je svoj treći rođendan velikom žurkom u beogradskom klubu Rokanje. Tom prilikom duo The Beatshakers predstavio je svoj novi singl “I Feel Alive” koji će biti objavljen posredstvom pomenute izdavačke kuće.

Gosti na proslavi rođendana bili su brojni izvođači, novinari i prijatelji kuće među kojima su se našli i Dejan Cukić, Zoran Kostić Cane, Vukašin Marković, članovi bendova Maraqya, Art Diler, Ljubičice, Eleven, Vrane Kamene, Mladi Džek, Buč Kesidi, kao i Sajsi MC koja se na bini pridružila sastavu The Beatshakers i sa njima izvela zajednički hit “Došla sam da dam”.

The Beatshakers/ Photo: Promo
The Beatshakers/ Photo: Promo

Dvojac  The Beatshakers je svoj nastup imao pred punim klubom, koji je odreagovao u skladu sa pesmom “I Feel Alive” za koju svi već sad misle da će biti veliki hit.

Photo: Promo
Photo: Promo

Lampshade Media je izdavačka kuća osnovana 2014. godine, a do sad iza sebe ima više od 270 izdanja renomiranih bendova i izvođača među kojima su S.A.R.S., Marčelo, Who See, Bane Lalić & MVP, Atheist Rap, Hladno Pivo, Elemental, E-Play, kao i mnogi drugi.

Pored ovoga, Lampshade Media je i zastupnik renomiranih svetskih izdavačkih kuća Beggars Group i PIAS.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime