Teške optužbe protiv bivšeg pevača Spandau Ballet… Silovao žene dok su spavale i sve snimao?

0
101
Ros Vilijam Vajld , screenshot YouTtube
Oglasi

Bivši pevač Spandau Ballet, Ros Vilijam Vajld optužen je za niz seksualnih delikata. Pevač, čije je pravo ime Ros Dejvidson, optužen je za zlostavljanje pet žena, od kojih je silovao tri žene, a sud navodi da je snimio sebe kako zlostavlja žrtve dok su spavale, prenosi Independent.

Suđenje 36-godišnjem pevaču počelo je u utorak na londonskom sudu, gde se navodi da je Ros imao “mračniju” stranu sa fantazijom o seksu sa ženama dok su spavale. Navodno je snimio sebe kako siluje ženu u svom stanu u severnom Londonu u oktobru 2013.

Pesma s mirisom osamdesetih… Geri Kemp iz Spandau Ballet objavio singl “Ahead Of The Game”

Tužilac Ričard Herden rekao je sudu da je druga žena rekla policiji da nije znala da je pevač snimljen kako dodiruje svoje grudi. Još jedan napad se navodno dogodio u Kanu, u Francuskoj, u maju 2018. kada je muzičar otišao na filmski festival.

Bivši pevač Spandau Ballet sve šokirao priznanjem: Više bih voleo da sam bio pevač Duran Duran

Optužen je da je silovao četvrtu ženu u svom domu i snimio taj čin bez njenog pristanka, pri čemu sud tvrdi da se Ros prema njoj ponašao kao prema “seksualnoj robinji”, piše Index.hr.

– Optuženi je, ako su ove stvari tačne, bio izuzetno manipulativna i sadistička osoba. Žena je korišćena kao neka vrsta seksualne robinje. Želeo je da ima seks pet ili šest puta uveče. Kada je rekla da joj je to previše. prisilio je na seks – rekao je tužilac.

Peta žena otišla je u njegov dom 2015. godine, upoznala je zvezdu tri godine ranije na sajtu za upoznavanje, rečeno je sudu. Tužilac je rekao da se žena probudila u Rosovom krevetu i shvatila da ju je silovao dok je spavala.

Spandau Ballet zamenu za Tonija Hedlija pronašli u – imitatoru Elvisa Prislija

Neke od ovih žena nisu bile svesne da ih Ros snima sve dok im policija nije pokazala šokantan snimak. Pevač je briznuo u plač na sudu. Njegov advokat Kris Toms rekao je sudu da je on profesionalni muzičar i rekao da njegov klijent odlučno negira navode o silovanju.

Vajld je rekao da je “sve bilo sporazumno između njega i dotičnih žena”. Takođe je negirao tri tačke za silovanje, tri tačke za seksualni napad, jednu za voajerizam, jednu za zastrašivanje i jednu za manipulativno ponašanje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime