Tarantino objavio vest o smrti holivudskog glumca Rika Daltona… samo tu postoji jedna caka

0
369
Leonardo Dikraprio kao Rik Dalton/Photo: screenshot
Oglasi

Ukoliko ste ikada gledali seriju “Bounty Law” ili filmove “The 14 Fists of McClusky” i “Operazione Dyn-O-Mite!” – znate da je Rik Dalton holivudska legenda. Samo, postoji jedan problem – on nije stvaran.

Zašto u Tarantinovim filmovima skoro da nema seksa? Reditelj kaže da to nije deo njegove vizije kinematografije

Reč je zapravo o liku iz filma “Bilo jednom u Holivudu” Kventina Tarantina, ali njegovog tvorca to nije sprečilo da mu osmisli celu karijeru i život do detalja, što se vidi pogotovo u istoimenom romanu i o čemu će biti više detalja u novoj knjizi “The films of Rick Dalton”.

Kventin Tarantino je sa naloga The Video Archives Podcast, podkasta koji vodi sa prijateljem Rodžerom Ejverijem, objavio kako je Rik Dalton – preminuo.

“Tužni smo zbog vesti o smrti glumca Rika Daltona, najpoznatijeg po ulogama u seri Bounty Law i filmskoj trilogiji The Fireman. Rik je mirno umro u svom domu na Havajima i nasleđuje ga supruga Frančeska”.

Prema informacijama koje su dostupne, Dalton je živeo 90 godina i snimao je filmove do kasnih 80-ih, a jedna posebna epizoda podkasta The Video Archives Podcast biće posvećena baš ovom liku.

Progovorio Tarantino: Završio sam scenario za svoj poslednji film i sve glasine koje ste o njemu čuli – nisu tačne

“Zbog njegove smrti, odlažemo epizodu o filmu Rollerball. Umesto toga, u utorak ćemo imati memorijalnu epizodu koju je osmislio Kventin i koja obuhvata neke od Rikovih najboljih uloga”.

HL/Izvor: citymagazine/empire

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime