Taj je jeo šta je hteo… Čarli Šin pobeđuje HIV, eksperimetalna terapija deluje

0
216
Čarli Šin/Photo: facebook@CharlieSheen
Oglasi

S novim lekovima koje primam intravenozno opet živim kvalitetan život i zbog toga sam neizmerno srećan. Raniji kokteli lekova protiv HIV-a pretvarali su me u biljku, rekao je Čarli Šin (51), koji je svoju dijagnozu svetu otkrio pre dve godine.

Umesto standardne antiretroviralne terapije, Šin je deo eksperimentalnog lečenja koje bi trebalo uskoro da bude odobreno u Sjedinjenim Američkim Državama. Glumac je dugo krio da je bolestan, ali u intervjuu pre dve godine priznao je da je zaražen virusom HIV.

Čarli Šin/Photo: facebook@CharlieSheen
Čarli Šin/Photo: facebook@CharlieSheen

Na priznanje ga je nateralo to što ga je niz prostitutki i bivših devojaka ucenjivalo za novac jer je s njima, kažu, imao nezaštićene seksualne odnose.

Šin i dalje tvrdi da je, otkad je saznao da je bolestan, uvek koristio kondome.

– Otkad sam na novom leku, više se ne borim s demencijom, umorom i dezorijentacijom, koji su me ubijali – rekla je bivša zvezda serije “Dva i po muškarca”.

Borba s HIV-om stabilizovala je i Šinove odnose s bivšim suprugama i decom.

S glumicom Deniz Ričards Šin ima ćerke Sem (13) i Lolu (12), a s glumicom Bruk Miler blizance Boba i Maksa (8). Iz tinejdžerske veze ima ćerku Kasandru (32). Šin je poznat kao glumac sklon skandalima i drogiranju. Bivša verenica, glumica Keli Preston, ostavila ga je pošto ju je 1990. slučajno – upucao.

Šin se sam hvali da je spavao s više od 3000 žena, ali i tvrdi da se smirio pošto se razboleo.

HL/Izvor: 24sata.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime