SVI SU POBEDILI… a Miloš Milovanović je zvanični pobednik takmičenja Humanitarne VIP karaoke: Nagradu poklonio OŠ “Radivoj Popović” za decu sa posebnim potrebama

0
540
Miloš Milovanović/ Photo: AleX
Oglasi

U kišnoj beogradskoj večeri 11. aprila jedno mesto bilo je prepuno osmeha, dobrog raspoloženja i energije. U Immo Centru na Novom Beogradu okupile su se poznate ličnosti srpske javne scene, na takmičenju u “live” karaokama, kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naravno, o ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nije bilo pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača, već samo ljudi dobre volje i velikog srca.

Marina Kotevski i Nina i Zlaja/ Photo: AleX
Marina Kotevski i Nina i Zlaja (Plutona)/ Photo: AleX

Uz besprekorno uvežbanu i energičnu grupu Plutonia takmičenje su otvorili domaćini, Marina Kotevski i Saša Ignjatović koji je, da takmičarima razbije tremu, otpevao “Dobar dan” benda DLM, a potom su na bini svoje pevačko umeće oprobali Luka Tešanović, Iskra Brajović, Marija Lazić, Katarina i Danijel Korša, Srđan Ilić, Jelena Matijašević, Rade Ćosić, Jovana Milovanović i Miloš Milovanović.

Bilo je tu svega, od teškog falširanja, recitovanja, glume i stendapa, sve do sjajnih interpretacija i ozbiljnih scenskih nastupa na kojima bi im pozavidele i velike pop/rok zvezde.

Žiri/ Photo: AleX
Žiri, pevači i specijalni gosti u istoj misiji/ Photo: AleX

Zato žiri, u kojem su sedeli Saška Janković, Mari Mari, Anita Lazić, Ana Sakić, Natalija Milosavljevič, Irena Jovanović, Ašok Murti, Dušan Kaličanin, Anja Mit, Sofija Rajević i Darko Mitrović nije imao nimalo jendostavan zadatak.

Dok su oni većali, na svoje “najbolje dane” prisutne je podsetio šampion jednog od ranijih izdanja takmičenja VIP karaoke, Saša Jovanović, a grupa Plutonia i njihova vatrena pevačica Nina pumpali su atmosferu do usijanja i proglašenja pobednika.

Plutonia/ Photo: AleX
Plutonia/ Photo: AleX

Konačno, žiri je prelomio da je najbolji utisak ostavio voditelj Miloš Milovanović, kome je uručen ček na 50.000 dinara. On je odlučio da nagradu pokloni Osnovnoj školi “Radivoj Popović” u Zemunu, koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa oštećenim sluhom, razvojnom disfazijom, autizmom, disharmoničnim razvojem, govorno-jezičkim problemima.

Ovo je bilo osmo po redu humanitarno takmičenje VIP karaoke, a organizatori najavljuju da ćemo se uskoro ponovo družiti s poznatima, slušati njihove verzije poznatih pop/rok hitova, i pomoći još nekome.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime