Svi su mislili da je diskografskoj godini kraj, a onda je došla Tejlor Svift (opet) i preko noći poremetila sve top-liste

0
174
Oglasi
Teklor Svift/Photo: facebook@TaylorSwift
Tejlor Svift/Photo: facebook@TaylorSwift

Pevačica Tejlor Svift je ove godine već objavila jedan album, ali kako nije mogla da prestane da piše, publici predstavlja još jedno izdanje.

Sa istim saradnicima, ali i s nekim novim, napravila je nastavak albuma “Folklore”. Time još jednim izdanjem konkuriše za mesto među najboljima u ovoj godini, tik pred njen istek. Najavila ga je na svom nalogu na Instagramu, tek nekoliko sati pred objavu.

Ovo su “najvrelije” rokerke svih vremena… Top 25

Sada je tu i već okupira zvučnike i slušalice širom sveta. Deveti studijski album “Evermore” donosi 15 novih pesama koje je autorka nazvala sestrinskim izdanjem njenog albuma “Folklore” koji je, takođe iznenadno, predstavila u julu ove godine.

Na deluks fizičkom izdanju naći će se i dve bonus numere. “Evermore” zvukom se bez sumnje naslanja na prethodno izdanje, a i uspešna ekipa koja je radila na albumu ostaje nepromenjena – Džek Antonov, Eron Desner iz sastava The National, kao i Džo Alvin, navodi Mjuz njuz.

Tejlor Svift ne staje… “Folklore” i dalje obara rekorde, a ona već objavljuje novi album

Kolege se pridružuju Tejlorovoj u tri saradnje – HAIM u “No body, no crime”, The National u “Coney Island” i Bon Iver u naslovnoj numeri “Evermore”. Zajedno sa albumom izašao i spot za njegovu prvu numeru – “Willow”.


HL/Izvor: mjuznews.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime