Svi idu na Killerse: Evo šta poznata lica srpske javne scene kažu zbog čega jedva čekaju njihov koncert na Petrovaradinu…

0
206
Oglasi

Ostalo je još svega tri nedelje do početka ovogodišnjeg Exita i ujedno spektakla godine uz jedan od najvećih bendova našeg vremena, američku grupu The Killers, koja će u sredu, 5. jula izaći na glavnu binu Petrovaradinske tvrđave.

The Killers: Photo: Promo
The Killers: Photo: Promo

Četvorku iz Vegasa vodeći svetski mediji nazivali su “jednim od najvećih bendova veka”, “najvećim američkim rok bendom”, i “najboljim velikim bendom na svetu”.

Vlasnici četiri No.1 albuma i dobitnici čak devet prestižnih nagrada za najbolji svetski rok bend. na Petrovaradinsku tvrđavu dolaze u okviru ekskluzivne turneje na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja među kojima su SAD, Velika Britanija i Srbija.

Svoje uzbuđenje pred dolazak Kilersa sa nama su podelili i brojna poznata lica, među kojima i Anica Dobra, Gordan Kičić, Daško i Mlađa, Marko Nastić, Ivan Jevtović, Bojana Janković, Ana Martinoli, Nemanja Kostić i drugi.

https://www.youtube.com/watch?v=_GhMgcr_xho

Kilersi su ove nedelje ekskluzivno za BBC objavili i prvi singl sa predstojećeg petog albuma “Wonderful Wonderful” koji će b iti objavljen ovog leta.

Najavni singl “The Man” premijerno je predstavljen u kultnoj emisiji Eni Mekao “najvrelija pesma na svetu“.

https://www.youtube.com/watch?v=DfedYa_JovE

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime