Svemirko i Dram dve večeri zaredom u Feedbacku… Ponesite dobro raspoloženje, lovu i zeleni sertifikat, ili PCR, ili antigenski…

0
445
Oglasi
dram/ Photo: AleX
dram/ Photo: AleX

Bendovi Svemirko i Dram nastupiće 9. i 10. decembra u niškom klubu Feedback.

Svemirko je hrvatski sint pop bend iz Zagreba koji iza sebe ima tri studijska albuma “Vanilija” (2017), “Tugnguzija” (2018), i kao završetak “ija” trilogije “Skalamerija” – koji je izašao u novembru 2020. Poznati su po hitovima kao što su “Žena od vanilije”, “Miris grada”, “Dizajnerica Laura”. Tvorac i predvodnik ovog sastava je Marko Vuković, a bend je jedna od najtraženijih muzičkih atrakcija na prostoru bivše Jugoslavije.

Dram je sint indi pop rokenrol bend iz Beograda koji je nastao 2017. godine. U decembru 2019. godine objavljuju svoj debi album pod nazivom “Nećemo promeniti svet”, a poznati su po pesmama “Sami”, “Letnja” i “Daj mi sve”. Trećim singlom “Ceo grad”, koji je izašao u oktobru ove godine, najavljuju drugi studijski album.

SLUŠALI SMO DRAM NA STEPENIŠTU ISPOD BRANKOVOG MOSTA

Ulaznice za četvrtak 9. decembar su u pretprodaji po ceni od 800 dinara i mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9) i Fat Cat, (Cara Dušana 54 Kula, Lokal 1). Cena  na ulazu biće 1.100 dinara, a ulaznice za petak, 10. decembar su rasprodate.

Kako će klub raditi sa 50% kapaciteta i ograničenim radnim vremenom, organizatori napominju da se ulaznice kupe na vreme.

Ulaznice važe samo uz COVID sertifikat. U slučaju da imate ulaznicu a nemate važeći sertifikat, nećete moći da uđete u klub, a novac neće biti vraćen.

Za ulazak u klub Feedback potrebno je jedno od sledećih (dovoljna je i fotografija dokumenta sa jasnim QR kodom): Zeleni sertifikat (možete ga skinuti sa portala e-uprava gde ćete naći i detaljna uputstva), Dokaz o vakcinaciji, PCR ne stariji od 72h ili Antigenski test.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime