Svemir ima… “Strah od dubine” – sada i na vinilu

0
227
Oglasi
Svemir/Photo: facebook@ssvemir
Svemir/Photo: facebook@ssvemir

Hvaljeni album Svemira “Strah od dubine” izašao je ovog meseca i na vinilu. Time bend zaokružuje celinu koju su uz ovaj album zamislili, a koja kroz tri različita medija pokriva pesme i teme koje se na njemu nalaze.

Naime, osim studijskog albuma, koji je svoje digitalno izdanje dobio još u martu, album je dostupan i u live/akustičnoj video verziji snimljenoj na privatnom koncertu.

Uz to, o svakoj pesmi s albuma, Zvonka – frontwoman benda i većinska autorka pesama, napisala je prateći tekst koji ponekad opisuje nastanak pesama, njihovu povezanost, ili naprosto kratku crticu koja – iako može stajati i kao samostalni tekst – dodatno dočarava atmosferu pojedine pesme i čitavog albuma.

Tekstovi su inicijalno objavljivani na crnogorskom portalu Stereo Art, a dostupni su kao PDF download svim kupcima albuma putem Bandcamp stranice benda ili OVDE.

Povezujući tako muzički, video i čitateljski doživljaj, Svemir zaključuje Strah od dubine ovim vinilnim izdanjem, a tim povodom najavljuju i koncert u petak 29.11.2019, u zagrebačkom KCM-u.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime