Sve je prazno, ali… nema stajanja: Poez11a objavila novu pesmu i spot “Prazno”

0
227
Oglasi
Poez11a/ Photo: Saša Ivanović
Poez11a/ Photo: Saša Ivanović

Članovi sastava Poez11a odlučili su da ne čekaju da prođe kriza, već baš ovih dana nastavljaju sa objavljivanjem svojih novih radova

Borski bend Poez11a objavio je svoj novi singl i spot “Prazno”. Autor teksta  je Ivan Ilić, muziku su zajedno komponovali i aranžirali Ivan Ilić, Željko Ljubić Piti i Miloš Đurić.

Autor spota je Vladimir Grčić. Audio zapis je snimljen 2019. godine u Boru u Studiju 11, a miks i mastering obavio je Filip Tančić.

Žanrovski Poez11a pripada pop muzici, sa elementima bluza, psihodelije i indi muzike, ali im je osnovna ideja promocije autorskog izražaja, bez previše stega samog žanra.

– Poez11a je matematika duša u kojoj je 1+1=11. I upravo na taj način, svako od članova benda unosi svoj unutarnji doživljaj sveta kroz muzički izraz, koji u zbiru daje komentar, ali i slutnju vremena u kome živimo. Ukoliko vreme kao takvo postoji… – kaže ekipa Poez11e.

Poez11u čine: Ivan Ilić – vokal, synth, bubnjevi, gitare, Željko Ljubić Piti – gitare,  Jelena Ilić – violina, Vukašin Jelenković – klavir, Dragoljub Ranđelović – harmonika i Miloš Đurić – bas.

Pogledajte spot za “Prazno”:

HL/Izvor: espreso.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime