Svako vreme je pravo vreme za dobar rokenrol… Pogledajte kako je bilo na finalu Mobil Music Festa #3

0
563
Oglasi
Viktorija Milošević, Affliction/ Photo: AleX
Viktorija Milošević, Affliction/ Photo: AleX

Mobil Music Fest ima tek tri godine, a prošao je svašta. Od promene imena, preko prošlogodišnjeg online izdanja, do aktuelnog finala u najčudnijem terminu ikada. Ali pošto smo već utvrdili da je svako vreme pravo vreme za dobar rokenrol, ni tih 17h kada je počelo finale trećeg Mobil Music Festa  zapravo nije predstavljalo preveliki problem.

Domaćin finala ovog puta ponovo je bio beogradski klub Wurst Platz, u čijoj je sali Heaven, instrumente i glasove ukrstilo pet bendova koji su to izborili glasovima publike i žirija posle konkursa koji, znate već, počinje sa “Sve što treba da uradite je…”.

U finalu su, sa po dve autorske pesme, nastupili – TBK, Generacija Z, Affliction, Kalibar i Lisilo, kao što smo već napisali u prvom izveštaju najmlađa, ali i najenergičnija ekipa u dosadašnjim finalima.

Publika je tokom live prenosa na našoj FB stranici glasala, uglavnom za Kalibar i Generaciju Z, što ovim mladim muzičarima mora da bude podstrek da nastave da se bore za svoje mesto na muzičkoj sceni. Sjajni su bili i originalni TBK i energični Affliction, a kada su se sabrali glasovi žirija i publike, odluka je bila jasna – pobednik trećeg Mobil Music Festa postao je bend Lisilo.

Ovo je spot kojim se bend Lisilo prijavio na MMF#3:

Program je u klubu vodila Marija M. Karan, jedna od članica žirija, a naši prijatelji, Music Store Player.rs, nagradili su profesionalnim mikrofonom najboljeg pevača, takođe člana grupe Lisilo, a setom bubnjarskih palica Viktoriju Miloševič, bubnjarku Afflictiona.

Dok su se glasovi prebrojavali, prošlogodišnji pobednici, grupa Sanitarium, na delu je pokazala da je više nego spremna za snimanje debi albuma. U punoj formi, uvežbani do savršenstva i sa svojim prepoznatljivim, ali sada i “dorađenim” scenskim nastupom, Sanitarium je nagovestio da će letnja koncertna sezona naredne godine imati nove velike igrače.

Redakcija portala Headliner.rs  zahvaljuje se svim bendovima koji su učestovali na konkursu, finalistima, članovima žirija, našim domaćinima iz Wursta, svim prijateljima festivala, a posebno Braci i Džoniju (oni znaju zašto).

Pagledajte fotke sa finala, a ispod njih i nastup Sanitariuma:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime