Stvarno dobar groove 20. januara u klubu Fest… Naravno, Zemlja Gruva

0
209
Oglasi
Zemlja Gruva/Photo: facebook@zemljagruva
Zemlja Gruva/Photo: facebook@zemljagruva

Beogradski bend Zemlja Gruva tradicionalno će nastupiti 20. januara u zemunskom klubu Fest.

Zemlja gruva je beogradski bend, prepoznatljiv po specifičnom imidžu, scenskom performansu i samostalnom delovanju na sceni koji u okviru sopstvenog studija i etikete Gruvlend stvara autorsku muziku.

Specifičnost muzike Zemlje gruva, pored jake duvačke sekcije, najviše određuje front benda: Zoe Kida, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista različitog izraza. Muzički žanr je fuzija pravaca među kojima dominira crni ritam (afro, neo/soul, ragga, reggae, funk, muzika 60′) u autentičnom i neobičnom muzičkom konceptu.

Prvi album Zemlje gruva – “WTF is Gruvlend!” je za samo godinu doživeo zapažen uspeh, veoma pozitivne kritike i omogućio im je prisustvo na svim relevantnim festivalima u regionu.

Posle prvog albuma, Zemlja Gruva objavljuje projekat  “Dino u Zemlji gruva”, koji je zamišljen kao omaž velikom autoru sa ovih prostora. U junu 2016, Zemlja Gruva objavila je drugi studijski album “Šta stvarno želiš” na kom se našlo osam novih pesama i dve već objavljene “Sudopera” I “Jednom je sada”.

Baš dosta razloga da svoje planove napravite tako da 20. januara od 22h budete u Festu.

HL/Izvor: trecisvijet.com

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime