Stiven Tajler “posrnuo”, ponovo je na rehabilitaciji, a Aerosmith otkazao koncerte do septembra…

0
397
Oglasi
Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen
Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen

Grupa Aerosmith je objavila da je njihov frontmen Stiven Tajler ušao u program rehabilitacije nakon što je ponovo  koristio tablete protiv bolova nakon operacije stopala.

Grupa koja je četiri puta osvajala Grammy izdala je saopštenje u kojem obaveštava fanove da moraju da otkažu svoj prvi termin boravka u Las Vegasu ovog juna-jula u Park MGM-u, jer se 74-godišnji roker koncentriše na svoje zdravlje i oporavak.

STIVEN TAJLER UCENIO GUNS N’ ROSES: NEMA DROGE, ILI NE IDETE S NAMA NA TURNEJU…

“Kao što mnogi od vas znaju, naš voljeni brat Stiven je godinama radio na svojoj trezvenosti. Nastavićemo sa našim datumima za 2022. godinu počev od septembra, i obavestićemo vas o svim daljim ažuriranjima čim budemo mogli. Užasnuti smo što smo doveli do neprijatnosti tolikog broja vas, posebno naših najvernijih fanova koji često putuju na velike udaljenosti da bi iskusili naše nastupe.

As many of you know, our beloved brother Steven has worked on his sobriety for many years. After foot surgery to prepare…

Posted by Aerosmith on Tuesday, May 24, 2022

Hvala vam na razumevanju i podršci Stivenu tokom ovog vremena. Ako ste svoje karte kupili preko Ticketmaster-a, biće vam vraćena sredstva i uskoro ćete dobiti e-poruku sa detaljima, u suprotnom kontaktirajte svoje mesto kupovine za informacije o povraćaju sredstava“, navodi se u saopštenju, prenosi Daily Mail.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime