Stiven Sigal trvdi da je “milion posto Rus” i da više od pola Amerikanaca voli Rusiju

0
272
Stiven Sigal/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Stiven Sigal je prošle sedmice u Moskvi prisustvovao događaju koji je organizovao “Međunarodni pokret Rusa”, organizacija koju čine stranci koji podržavaju Rusiju s ciljem da bace pozitivno svetlo na ovu državu a s ciljem da se uklone sankcije Evropske unije uvedene protiv Rusije.

Tom prilikom, Sigal je kazao kako je on “milion posto” Rus. Inače, Sigal je nedavno od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio Orden prijateljstva zbog podrške Rusiji posle njene agresije na Ukrajinu.

Veran velikom Vladimiru… Stiven Sigal proslavio rođendan u Moskvi, u društvu Putinovih prijatelja

Tokom tog događaja Sigal je optužio Ameriku da je potrošila milijarde dolara na dezinformacije i laži u sklopu pokušaja da “diskredituje, demoralizuje i uništi moral Rusa”. Seagal, koji je rođen u Mičigenu, rekao je:

– Moj je otac bio čisti Rus, odrastao sam u čistoj ruskoj porodici jer je moja majka bila potpuno uronjena u rusku kulturu i nije imala roditelje.

Nastavlja se holivudska horor sapunica o zostavljanju… Novi akteri – Stiven Sigal i Đina Lolobriđida

Naime, deda Stivena Sigala je bio Jevrejin iz Rusije koji se doselio u Ameriku.

– Dakle, odrastao sam u ruskoj kulturi. Odrastao sam voleći Rusiju i sve ono što sam od malena naučio o njoj. Ja sam milion posto rusofil i milion posto Rus – objavio je 70-godišnji glumac koji je dodao kako više od polovine Amerikanaca voli Rusiju i Ruse i znaju da ih lažu u pogledu situacije u Rusiji.

Pre ruske agresije na Ukrajinu Sigal je bio proglašen posebnim izaslanikom ruskog Ministarstva spoljnih poslova i smatrao se vezom u saradnji Rusije i Amerike na humanitarnom planu. Putin mu je dodelio Orden prijateljstva za velik doprinos razvoju međunarodne kulturne i humanitarne saradnje. Sigal je, s druge strane, nazvao Putina “jednim od najvećih svetskih vođa, ako ne i najvećim svetskim živim vođom”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime