Sting prvi put u Sarajevu 19. marta 2022.

0
830
Oglasi
Sting/ Photo: MNishada (promo, Avalon)
Sting/ Photo: MNishada (promo, Avalon)

Sting, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, nastupiće prvi put u Sarajevu 19. marta 2022. godine u dvorani Zetra.

Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcijska kuća Avalon, dovodi Stinga u okviru turneje “My Songs Tour”, što je, posle koncerta irskog benda U2 1997, jedini dolazak pop rock izvođača sa svetske A liste u BiH do danas.

Sting u Sarajevo donosi svoju kompletnu produkciju, koncert će trajati oko dva sata, a set listu će činiti najveći hitovi (“Every Breath You Take”, “Message In A Bottle”, “Englishman In New York”, “Fragile”, “Shape Of My Heart”, “Desert Rose”) kao i numere sa njegovog najnovijeg albuma “The Bridge” koji će da bude objavljen 19. novembra ove godine.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Jako smo uzbuđeni zbog ovog muzičkog spektakla – priznaje Boban Milošeski iz Avalona i dodaje: – Jer nakon stotinu organizovanih koncerata najvećih svetskih zvezda u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji i Bukureštu, ovo nam je prvi koncert u Sarajevu.

Stingovom nastupu moći će da prisustvuju svi koji pokažu potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i testiranje ispred hale.

Ulaznice će, u ograničenom broju, biti u prodaji od petka 12. novembra od 09:00 časova putem servisa kupikartu.ba.

Sting/ Photo: MNishada (promo, Avalon)
Sting/ Photo: MNishada (promo, Avalon)

Koncert Stinga u dvorani Zetra počinje u 20:00 časova, a ulaznice možete nabaviti po sledećim cenovnim kategorijama:
– Parter – 69KM
– Fan Pit (samo 1500 ulaznica) – 99KM
– Tribine – 99KM

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime