Sting otkazao koncert u Sarajevu, doći će (možda) na jesen

0
271
Oglasi
Sting/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
Sting/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)

Koncert Stinga, koji je trebalo da bude održan u Sarajevu 19. marta, nažalost je otkazan, a biće održan na jesen.

Razlog otkazivanja koncerta je prolongiranje kompletne evropske turneje za jesen, usled pogoršanja epidemiološke situacije u pojedinim državama.

KOLIKO JE SAMO NEPRIJATNO BILO STINGU DOK JE SLUŠAO I GLEDAO KAKO HOSE FELISIJANO “UNIŠTAVA” NJEGOVU LEGENDARNU “EVERY BREATH YOU TAKE”

Interesovanje za ovaj koncert, koji je trebalo da bude održan u Zetri, zaista je veliko, a karte su odmah rasprodate pa su u više navrata puštane dodatne količine.

– Početkom naredne sedmice će biti objavljen novi datum sarajevskog koncerta, a nakon objave datuma svi oni koji budu želeli da refundiraju novac od ulaznica, mogu to učiniti sedam dana od dana objave novog termina – rekao je Boban Miloševski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

STING TVRDI: JA SAM HEAVY METAL PEVAČ…

Ulaznice koje budu vraćene nakon refundacije, biće ponovo dostupne u prodaji za sve one kojima novi datum koncerta ne bude odgovarao, s obzirom na to da su sve ulaznice rasprodate i velika je lista čekanja za iste.

Legendarni Sting inače je trebalo da dođe u Sarajevo prvi put, u sklopu svoje turneje “My Songs Tour”, a planirao je da održi dvosatni koncert.

Sarajlije su bile posebno oduševljene s obzirom na to da je ovo prvi koncert u poslednjih nekoliko decenija, na kojem će nastupati ovako poznato i veliko svetsko ime.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime