Sting; Odrastao čovek ne treba da bude u bendu…

0
390
Oglasi
Sting/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
Sting/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)

Sting kaže da “ne misli da bilo koji odrastao čovek treba da bude u bendu” jer je to stvar “tinejdžerske bande”.

Govoreći u novom intervjuu, bivši frontmen Police govorio je o starenju rok muzike i kako se trudi da pronađe bilo kakav napredak u muzici tzv. veteranskih bendova.

– Mislim da nijedan odrastao čovek zapravo ne treba da bude u bendu – rekao je Sting za MOJO. – Bend je tinejdžerska banda. Ko želi da bude u tinejdžerskoj bandi kada imaš 70? To vam ne dozvoljava da se razvijate.

– Morate da poštujete pravila i geštalt benda. Koliko god volim Stonese i AC/DC, teško je videti bilo kakav napredak u njihovoj muzici – dodao je muzičar. – Za mene je bend bio samo vozilo za moje pesme, a ne obrnuto.

KOLIKO JE SAMO NEPRIJATNO BILO STINGU DOK JE SLUŠAO I GLEDAO KAKO HOSE FELISIJANO “UNIŠTAVA” NJEGOVU LEGENDARNU “EVERY BREATH YOU TAKE”

Stingovi komentari, ironično, dolaze nakon što je proveo šest godina u bendu Police od 1977. do 1983. – kada je imao 26 do 32 godine. Svoj prvi solo album, “The Dream Of The Blue Turtles”, objavio je 1985. godine, što je za njega bilo dobro, jer je album primljen odlično. Ipak, da se njegovo solo izdanje pokazalo neuspešnim, objasnio je da se nada da se ne bi vratio u bend.

– I Endi (Samers) i Stjuart (Kopland) su pravili albume bez mene, tako da je to bilo i moje pravo – objasnio je on.  – Regrutovao sam bend iz sveta džeza i imao sam sreće da je bio hit. Nemam pojma šta bi se dogodilo da nije bilo tako.

Dodao je:

– Da li bih se vratio u bend i pojeo “pitu”? Nadam se da ne bih.

STING TVRDI: JA SAM HEAVY METAL PEVAČ…

Ranije ove godine, Sting je prodao ceo svoj katalog pesama Universal Music Publishing Group u ugovoru za koji se priča da je vredan više od 250 miliona dolara.

Ugovor obuhvata sve Stingove solo pesme, uključujući “Shape Of My Heart”, “Fields Of Gold” i “Englishman In New York”. Dogovor se takođe odnosi na pesme koje je Sting napisao za The Police, kao što su “Roxanne”, “Every Breath You Take” i “Every Little Thing She Does Is Magic”.

U međuvremenu, Sting je prošlog meseca podelio moćno izvođenje svoje pesme “Russians” iz 1985. u znak podrške Ukrajini.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime