Stiglo vreme za naplatu… Britni Spirs potpisala ugovor vredan 15 miliona dolara za svoje memoare

0
324
Oglasi
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen

Britni Spirs je navodno potpisala ugovor u vrednosti 15 miliona dolara za izdavanje knjige u kojoj će detaljno opisati svoje početke, muzičku karijeru i svoj odnos s porodici.

Kao što je poznato Britni je krajem prošle godine završila višegodišnju borbu oko starateljstvanakon čega je počela otvoreno da govori o ponašanju porodice prema njoj i njenoj muzičkoj karijeri.

SAD JE VALJDA KRAJ OVE MUČNE PRIČE… SUD ZVANIČNO UKINUO STARATELJSTVO, BRITNI SPIRS POSLE 13 GODINA KONAČNO SLOBODNA

Kako piše Variety, čelnici izdavačke kuće Simon & Schuster dogovorili su se sa Britni Spirs da objave njene memoare. Knjiga bi trebalo da sadrži njen uspon do slave, muzičku karijeru i odnos prema porodici. Navodno je dogovor postignut posle dugotrajnog nadmetanja među brojnim izdavačima, a ugovor koji je sklopila sa kućom Simon & Schuster navodno je težak 15 miliona dolara. Britni Spirs još uvek nije komentarisala pomenuti ugovor.

Prošlog meseca je doneta i presuda da bi Britni Spirs trebalo da ima kontrolu nad svojim novcem i odbijeno da se sredstva iz finda za njeno starateljstvo odvoje za plaćanje sudskih troškova njenog oca koji su proizašli iz dugogodišnje borbe oko starateljstva.

HL/Izvor; nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime