Stigao singl “Gossip” koji je grupa Måneskin snimila sa Tomom Morelom…

0
472
Måneskin i Tom Morello/twitter screenshot
Oglasi

Novi album grupe Måneskin “RUSH!” (Sony Music Entertainment) zvanično izlazi 20.januara, a na njemu će se ukupno naći 17 pesama.

Noseći singl albuma je pesma “Gossip” u kojoj je grupa Måneskin ugostila Toma Morela, člana legendarnih Rage Against The Machine i Audioslave.

Igi Pop izanalizirao Måneskin, u sitne detalje… i oduševljen je

Singl “Gossip” objavljen je 13.januara, a članovi Måneskina su povodom ove fantastične saradnje izjavili:

– Neverovatno iskustvo koje poseduje Tom Morelo omogućilo nam je da bolje razumemo proces snimanja pesama. Ne možemo dovoljno da mu se zahvalimo što nam se pridružio u ovoj pesmi. Njegovo prisustvo je čast za čitav bend – izjavio je Damiano.

– Doneo je Rage u Måneskin – rekao je Itan.

Måneskin protiv cenzure na MTV: Još postoje predrasude prema rock bendovima i ženama

– Tom je jedan od najvećih muzičara koje sam slušao i od kojih sam učio. Sviranje sa njim je ostvarenje sna. To je neverovatan poklon i meni najavažniji momenat ove neverovatne godine – dodao je Tomas.

– Pesma je započela gitarskim rifom koga je Thomas napisao ranije i koga smo čuvali dugo vremena čekajući pravi momenat. Muzička ikona, Tom Morelo nam se pridružio i dodao nešto posebno klasičnoj ritmičnoj bezbrižnosti Måneskina – izjavila je Vik.

Pevač Måneskina na koncertu u Rimu psovao Putina

– Kada sam čuo da postoji rokenrol bend koji rastura svetom, a poreklom je iz Italije, pomislio sam “Stvarno? Ma, hajde!”, ali kada sam ih video uživo, bio sam oduševljen. Oni su bez pardona glasni, seksi i rokaju i zaslužuju da budu nosioci novog rokenrol talasa za mlađe generacije. Dobar su bend, svi odlično sviraju, pišu sjajne pesme, a uživo su fenomenalni! Puno liče na bendove ’90-tih. Siguran sam da ćemo još sarađivati u budućnosti –Izjavio je Tom Morllo.

Kada su ti Hičkok i Tarantino inspiracija… Måneskin objavili spot za “Supermodel”

Album “RUSH!” producirali su Fabricio Feraguco i Maks Martin, sniman je u Los Anđelesu, Italiji i Tokiju i na njemu će se naći prethodni singlovi: “Mammamia”, “Supermodel” i power pop balada “The Loneliest”, novi singl “La Fine”, singl sa Tomom Morelom, “Gossip” kao i jedanaest novih pesama.

Måneskin će nastaviti svoju rasprodatu turneju LOUD KIDS TOUR po Evropi početkom godine, a prvi datum je 23. februar, kada će svirati u Pesaru (Italija).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime